Coroane de flori funerare si jerbe de flori cu livrare in Bucuresti

livrare coroane funerare Bucuresti

Magazinul online Coroane-flori.ro realizeaza de peste 5 ani coroane funerare din flori naturale, in atelierul propriu din Bucuresti. Aranjamentele funerare (atat coroanele de flori cat si jerbele funerare) sunt lucrate profesionist, la preturi de en-gros - gasesti coroane mai ieftine decat in orice florarie din Bucuresti.

Livrare coroane in Bucuresti


Pentru orice comanda on-line de coroana de flori plasata pe Coroane-flori.ro, timpul de executie este de maxim 3-5 ore de la data efectuarii comenzii, insa cu limitare la programul nostru de lucru (luni-vineri 10:00 - 19:00)

In cazuri speciale, preluam si comenzi cu modele de coroane funerare deosebite din flori mai rare sau care nu se afla pe stocul nostru, caz in care perioada de livrare in Bucuresti poate creste pana la 24 de ore.

Coroane funerare cu livrare gratuita in Bucuresti


Orice livrare de coroane in Bucuresti este realizata in regim gratuit in termen de 24 de ore de la data plasarii comenzii pe site sau la telefon, indiferent de adresa de destinatie din Bucuresti! Cu toate acestea (in functie de ora de livrare dorita si de modelul de coroana comandata) putem asigura livrare coroane funerare in regim de urgenta, in doar cateva ore oriunde in Bucuresti!

Coroane funerare cu livrare urgenta in Bucuresti


Spre deosebire de comenzile pentru care asiguram livrarea gratuita in Bucuresti, comenzile urgente sunt taxate suplimentar cu 19 lei, avand insa avantajul livrarii rapide, in aceeasi zi, in maxim 5 ore.

Coroane de flori cu livrare rapida in Bucuresti


Iata doar cateva modele pe care Coroane-flori.ro le livreaza urgent oriunde in Bucuresti la comanda on-line!
Coroane funerare din garoafe si trandafiriCoroane funerare din garoafe si trandafiri

199 lei
Coroane funerare din gerbera si crizantemeCoroane funerare din gerbera si crizanteme

259 lei 224 lei
Coroane funerare din crini imperiali si crizantemeCoroane din crini imperiali si crizanteme

249 lei
Coroane funerare din gerbera si trandafiriCoroane funerare din gerbera si trandafiri

289 lei

Vezi toate modelele de coroane funerare

Comenzile urgente de coroane au regim prioritar atat in atelierul de florarie cat si la livrare, astfel incat daca doriti o coroana funerara speciala cu livrare rapida este bine sa platiti taxa de urgenta pentru a avea siguranta livrarii coroanei de flori repede si conform nevoii dvs!

Vezi si: De ce sa cumperi on-line coroane funerare | Livrare urgenta coroane, in cateva ore

AI NEVOIE DE AJUTOR?

LIVRAM COROANE FUNERARE GRATUIT ORIUNDE IN BUCURESTI

ACCEPTAM SI PLATA LA LIVRARE