Livrare urgenta coroane de flori funerare in Bucuresti

livrare urgenta coroane funerare

Coroane-flori.ro este cea mai rapida solutie pentru realizarea si livrarea de coroane si jerbe de flori in Bucuresti, la cel mai bun pret!

Avem peste 5 ani experienta in aranjamente funerare deosebite, lucrate din flori naturale, in atelierul propriu din Bucuresti. Coroanele funerare si jerbele de flori sunt lucrate de profesionisti, la preturi mai mici decat in florarii, incluzand si livrarea in pret.

La noi gasesti coroane funerare ieftine cu livrare rapida oriunde in Bucuresti, in doar cateva ore! Indiferent de modelul de coroana funerara pentru care plasezi comanda on-line pe Coroane-flori.ro, timpul de punere in opera este de maxim 3-5 ore de la data efectuarii comenzii, iar livrarea se poate face in aceeasi zi, in maxim 2 ore.

Coroane cu livrare urgenta in Bucuresti


Transportul de coroane funerare la domiciliul clientului in Bucuresti este gratuita in termen de 24 de ore de la data plasarii comenzii pe site sau telefonic!

In functie de termenul de livrare solicitat de client precum si de alti factori care pot influenta perioada de executie a coroanei funerare (spre exemplu daca modelul de coroana comandata este personalizat dupa exemplul clientului sau necesita flori deosebite care nu sunt pe stoc) timpul de livrare poate varia de la cateva ore la maxim 24 de ore de la data plasarii comenzii. Trebuie tinut cont insa la efecturea comenzii si de programul nostru de lucru (luni-vineri intre orele 10:00 si 19:00).

Livrare coroane in cateva ore in Bucuresti


Daca se doreste livrarea coroanei de flori in regim de urgenta, in doar cateva ore, livrarea se asigura contra unei taxe de urgenta de 19 lei, care prioritizeaza comanda dvs si va ofera avantajul livrarii urgente, in aceeasi zi, in maxim 5 ore.

Livrarile urgente se fac NON STOP, indiferent de programul de lucru al atelierului, cu conditia ca in prealabil sa fie inregistrata comanda pe site, pana in ora 19:00 pentru ziua in care se doreste livrarea.

Coroanele pe care le livram rapid in Bucuresti la comanda on-line:
Jerbe funerare din garoafeJerbe funerare din garoafe

108 lei 94 lei
Coroane funerare din garoafeCoroane funerare din garoafe

169 lei 149 lei
Jerbe funerare din crizantemeJerbe funerare din crizanteme

99 lei
Coroane funerare din crizantemeCoroane funerare din crizanteme

164 lei
Coroane funerare din garoafe si trandafiriCoroane funerare din garoafe si trandafiri

199 lei
Coroane funerare din gerbera si crizantemeCoroane funerare din gerbera si crizanteme

259 lei 224 lei
Jerbe funerare din gerberaJerbe funerare din gerbera

148 lei 129 lei
Coroane funerare din gerberaCoroane funerare din gerbera

239 lei


Vezi toate modelele de coroane funerare (16 modele)


AI NEVOIE DE AJUTOR?

LIVRAM COROANE FUNERARE GRATUIT ORIUNDE IN BUCURESTI

ACCEPTAM SI PLATA LA LIVRARE