Coroane de flori funerare din gerbera si crizanteme

coroane funerare din gerbera si crizanteme

Coroane-flori.ro este un magazin de flori si aranjamente funerare specializat in realizarea si livrarea de coroane funerare din gerbera si crizanteme si din alte flori funerare deosebite la preturi accesibile. Va oferim suport in momentele grele, oferindu-va livrarea rapida pentru coroane funerare din gerbera si crizanteme oriunde in Bucuresti, in mod gratuit.

Despre coroana de flori funerare din gerbera si crizanteme


Coroana funerara din gerbera si crizanteme este compusa dintr-un total de 50-70 de flori, aranjament lucrat pe suport de brad natural din fire de gerbera rosii sau portocalii si crizanteme albe sau galbene, astfel:

Marime normala (20-30 de gerbera, peste 20 de crizanteme, 90-100 cm)
Marime de lux (circa 40 de gerbera si 30 de crizanteme, peste 120 cm)

Pret coroane funerare din gerbera si crizanteme


Pretul unei coroanei funerare din gerbera si crizanteme poate varia in functie de numarul de gerbera si de crizanteme folosite in aranjamentul funerar, precum si de marimea coroanei, dupa cum urmeaza:
Coroana funerara
gerbera si crizanteme ieftina
:
259 lei 224 lei
Coroana funerara
gerbera si crizanteme mare
:
274 lei

Livrare coroane funerare din gerbera si crizanteme in Bucuresti:


Transportam gratuit orice coroana funerara in Bucuresti, de luni pana vineri in termen de 24 de ore, in intervalul 09:00-21:00. Pentru o livrare urgenta (in cateva ore) a coroanei funerare din gerbera si crizanteme, sau o livrare efectuata in afara programului de lucru, se percepe o taxa suplimentara, de urgenta.

Comanda on-line coroana funerara din gerbera si crizantemeCOMANDA ACUM

suna-ne la 0732 971 297 pentru orice intrebari sau comenzi urgente!


Cumpara coroane de flori gerbera si crizanteme cu transport gratis in Bucuresti!Avantajul comenzilor de coroane funerare din gerbera si crizanteme pe Coroane-flori.ro:
coroane funerare

Comanda acum coroane funerare realizate din gerbera si crizanteme, de calitate superioara, lucrate de catre florari profesionsti. Livram in mod gratuit pentru coroane funerare din gerbera si crizanteme oriunde in Bucuresti, in termen de 24 de ore, dar putem face livrarea si in regim de urgenta, in maxim cateva ore. Garantam cel mai mic pret pentru coroanele de gerbera si crizanteme, mult mai mic decat in orice florarie! Cumpara online coroane de pe site-ul Coroane-flori.ro cu peste 5 ani de experienta materializata in garantia noastra pentru cele mai frumoase coroane! Apelati cu incredere la serviciile noastre, dorim sa va fim de ajutor!


Coroane funerare din crizanteme | Coroane funerare din crini si crizanteme | Coroane funerare din crizanteme si crini imperiali | Coroane funerare din gerbera | Coroane funerare din gerbera si trandafiri | Coroane funerare la comanda personalizate | Jerbe funerare din crizanteme | Jerbe funerare din gerbera | Jerbe funerare la comanda personalizate

AI NEVOIE DE AJUTOR?

contact coroane funerare

LIVRAM COROANE FUNERARE GRATUIT ORIUNDE IN BUCURESTI

ACCEPTAM SI PLATA LA LIVRARE