Coroane flori funerare din garoafe si trandafiri

coroane funerare din garoafe si trandafiri

Floraria on-line Coroane-flori.ro, dedicata de peste 5 ani aranjamentelor funerare, realizeaza coroane funerare din garoafe si trandafiri si diverse flori funerare deosebite la cele mai bune preturi. Suntem alaturi de dvs. in momentele grele asigurand livrare urgenta pentru orice coroana funerara din garoafe si trandafiri oriunde in Bucuresti, in cel mai scurt timp.

Despre coroana din garoafe si trandafiri


Coroana funerara din garoafe si trandafiri este realizata dintr-un total de 50-70 de flori, aranjament alcatuit din garoafe rosii sau albe si trandafiri albi, galbeni sau rosii, pe suport din crengute de brad natural, fiind oferita in doua variante de marime:

Marime normala (30-40 de garoafe, 10 trandafiri, 90-100 cm)
Marime de lux (50 de garoafe, 20 trandafiri, peste 120 cm)

Pret coroana funerara din garoafe si trandafiri


Pretul unei coroane de flori realizata din garoafe si trandafiri este calculat in functie de numarul de flori precum si de marimea coroanei funerare, astfel:
Coroana garoafe si trandafiri ieftina:
199 lei
Coroana garoafe si trandafiri mare:
274 lei

Livrare coroane funerare din garoafe si trandafiri in Bucuresti:


Magazinul online Coroane-flori.ro ofera livrare gratuita in Bucuresti in termen de 24 de ore, de luni pana vineri (09:00-21:00). Livrarile urgente (in cateva ore) sau in afara programului de lucru se fac contra unei taxe de urgenta suplimentare.


Cumpara coroane de flori funerare garoafe si trandafiri, livrare gratis BucurestiDe ce sa comanzi online coroane funerare din garoafe si trandafiri? Floraria Coroane-flori.ro iti ofera o serie de avantaje la achizitionarea de coroane funerare on-line:
coroane funerare

Clientii nostri au posibilitatea de peste 5 ani sa comande coroane de flori funerare de calitate superioara, coroane funerare din garoafe si trandafiri si aranjamente naturale realizate de florari profesionsti. De asemenea, un mare avantaj il constituie livrarea efectuata in regim rapid la adresa clientului pentru toate tipurile de coroane funerare din garoafe si trandafiri in Bucuresti. Experienta in realizarea de coroane si aranjamente funerare din garoafe si trandafiri recomanda magazinul Coroane-flori.ro pentru cele mai frumoase coroane de flori din garoafe si trandafiri la cele mai mici preturi din Bucuresti!


Coroane funerare din garoafe | Coroane funerare din gerbera si trandafiri | Coroane funerare din trandafiri | Coroane funerare de lux din trandafiri | Coroane funerare la comanda personalizate | Jerbe funerare din garoafe | Jerbe funerare la comanda personalizate

AI NEVOIE DE AJUTOR?

LIVRAM COROANE FUNERARE GRATUIT ORIUNDE IN BUCURESTI

ACCEPTAM SI PLATA LA LIVRARE