Cum se comanda si cum se plateste on-line pentru coroane de flori

livrare coroane funerare Bucuresti

Coroane-flori.ro este un atelier de florarie ce realizeaza de peste 5 ani aranjamente funerare, jerbe de flori si coroane funerare din flori naturale, in Bucuresti. Toate coroanele de flori sunt lucrate de florari profesionisti si ne propunem sa venim in ajutorul clientilor nostri oferind transport gratuit pentru coroane la orice adresa din Bucuresti!

Avem coroane de flori mai ieftine decat in florariile din Bucuresti, si preluam comenzi non-stop pe site, iar in caz e urgenta efectuam si livrari rapide, in cateva ore!

Tot ce trebuie sa faci este sa alegi coroana funerara dorita de pe site-ul Coroane-flori.ro si sa plasezi comanda online sau pe telefon!

Comanda coroane funerare


Daca doresti o coroana funerara ieftina sau coroane la preturi corecte, vezi in sectiunea COROANE FUNERARE toate modelele de coroane realizate pentru orice gusturi si orice buget.

Pentru un pret mic poti opta pentru oferta de jerbe de flori care sunt de dimensiune mai mica si sunt realizate din flori mai ieftine. Vezi aici modelele de JERBE FUNERARE.

Alege marimea coroanei preferate, apoi completeaza textul de pe panglica coroanei funerare, si completeaza datele de contact si adresa de livrare! In urma plasarii comenzii on-line pe Coroane-flori.ro, timpul de executie este de maxim 3-5 ore in timpul programului de lucru (luni-vineri intre orele 10:00 si 19:00), insa livrarile se efectueaza in toate zilele saptamanii, conform coordonatelor agreate in urma confirmarii telefonice comenzii!

Comanda coroane de flori funerare cu livrare gratuita in Bucuresti


Toate livrarile de coroane funerare in Bucuresti sunt efectuate gratuit in termen de 24 de ore de la data inregistrarii comenzii, indiferent de adresa de destinatie in Bucuresti! In plus, in cazul in care speificul comenzii o cere, putem realiza si livrarea rapida a coroanei funerare, in 3-4 ore oriunde in Bucuresti!

Iata cateva modele disponibile spre comanda online pe Coroane-flori.ro, cu livrare gratuita:
Jerbe funerare din garoafeJerbe funerare din garoafe

108 lei 94 lei
Coroane funerare din crizantemeCoroane funerare din crizanteme

164 lei
Jerbe funerare din gerberaJerbe funerare din gerbera

148 lei 129 lei
Coroane funerare din gerbera si trandafiriCoroane funerare din gerbera si trandafiri

289 lei

Vezi si:

Modelele de coroane funerare (16 coroane)
Modelele de jerbe funerare (4 jerbe)


AI NEVOIE DE AJUTOR?

contact coroane funerare

LIVRAM COROANE FUNERARE GRATUIT ORIUNDE IN BUCURESTI

ACCEPTAM SI PLATA LA LIVRARE