Oferte coroane funerare ieftine. Preturi mici coroane

coroane funerare ieftine

Magazinul online Coroane-flori.ro are o experienta de peste 5 ani in realizarea de aranjamente funerare pentru toate gusturile si toate buzunarele. Preturile practicate la coroane sunt mai mici decat in florarii, pornind de la 99 lei pana la 189 lei, pentru diverse modele de coroane funerare ieftine.

Pentru a calcula pretul unei coroane de flori funerare luam in calcul pretul florilor la fir inmultit cu numarul de fire folosite in alcatuirea coroanei funerare, plus diversele costuri pentru suport, cregile de brad sau alte ornamente, precum si costurile cu manopera si transportul. Coroanele funerare ieftine sunt coroane realizate din garoafe, crizanteme sau combinatii intre acestea si alte flori mai scumpe. Garoafele sunt disponibile in sezonul cald la preturi mici incepand de la 2 lei / firul de garoafa iar crizantemele sunt de asemenea ieftine in a doua jumatate a anului, pana spre sfarsitul toamnei, pretul fiind de 3-4 lei / firul de crizantema.

Oferte coroane de flori ieftine


Iata cateva coroane funerare realizate din garoafe, crizanteme sau gerbera, precum si din combinatii ale acestora, pentru care garantam cel mai mic pret:
Coroane funerare din garoafeCoroane funerare din garoafe

169 lei 149 lei
Coroane funerare din crizantemeCoroane funerare din crizanteme

164 lei
Coroane funerare artificialeCoroane funerare din flori artificiale

129 lei 99 lei
Coroane funerare personalizate la comandaCoroane funerare la comanda personalizate

sunati-ne!

O alta solutie pentru a comanda o coroana la preturi mici este optarea pentru varianta de marime standard (medie), ce are maxim 100 cm inaltime si contine in medie 30-40 flori fiind cea mai buna alegere pentru o coroana funerara ieftina.

De asemenea, putem executa la comanda modele de coroane funerare personalizate dupa specificatiile dvs, pentru a ne putea incadra in bugetul clientului! Sunati-ne pentru a discuta toate optiunile de pret disponibile!

coroane funerare
Vezi si: Modele coroane funerare | Modele jerbe funerare

AI NEVOIE DE AJUTOR?

LIVRAM COROANE FUNERARE GRATUIT ORIUNDE IN BUCURESTI

ACCEPTAM SI PLATA LA LIVRARE