Coroane flori funerare din gerbera si trandafiri

coroane funerare din gerbera si trandafiri

Avem peste 5 ani de experienta in realizare si livrare de coroane funerare din gerbera si trandafiri si aranjamente florale funerare speciale la cele mai mici preturi. Asiguram transport urgent pentru coroanele de gerbera si trandafiri la domiciliul clientului garantand cele mai bune servicii funerare in sprijinul dvs.

Despre coroana din gerbera si trandafiri


Coroanele funerare din gerbera si trandafiri beneficiaza de un aranjament funerar select, modelul fiind marcat de o diagonala realizata din trandafiri albi in contrast cromatic cu gerbera rosie. Coroana este compusa din 40-60 de fire de gerbera si trandafiri, realizate pe un suport de brad natural, avand in functie de numarul de flori diverse marimi:

Marime normala (20-30 gerbera, 16 trandafiri, marime 90-100 cm)
Marime de lux (30-40 gerbera, 20 trandafiri, peste 120 cm)

Pret coroana de flori din gerbera si trandafiri


Costul coroanelor funerare din gerbera si trandafiri este calculat in functie de numarul de gerbera, de trandafiri si de marimea coroanei, dupa cum urmeaza:
Coroana gerbera si trandafiri ieftina:
289 lei
Coroana gerbera si trandafiri mare:
374 lei

Livrare coroane funerare din garoafe in Bucuresti:


Livrare gratuita in termen de 24 de ore de luni pana vineri intre orele 09:00-21:00.
Pentru livrari urgente, sau in afara programului de lucru se poate percepe o taxa de urgenta.


Cumpara ACUM coroana funerara de gerbera si trandafiri si beneficiezi de livrare gratuita oriunde in Bucuresti in maxim 24 de ore!De ce sa comanzi coroane de flori din gerbera si trandafiri de pe Coroane-flori.ro:
coroane funerare

Comanda acum coroane funerare facute din gerbera si trandafiri, aranjamente mortuare de calitate superioara, realizate din flori naturale de florarii nostri profesionsti. Coroane-flori.ro asigura livrarea de coroane funerare din gerbera si trandafiri oriunde in Bucuresti, in mod gratuit. De asemenea, garantam prin experienta noastra in domeniul funerar pentru calitatea si pretul mic al coroanelor, sub preturile din orice florarie! Cumpara astazi cele mai frumoase coroane de flori de la Coroane-flori.ro, si iti vom acorda tot sprijinul de care ai nevoie!


Coroane funerare din gerbera | Coroane funerara din garoafe si trandafiri | Coroane funerare din gerbera si crizanteme | Coroane funerare din trandafiri | Coroane funerare de lux din trandafiri | Coroane funerare la comanda personalizate | Jerbe funerare la comanda personalizate | Jerbe funerare din gerbera | Jerbe funerare la comanda personalizate

AI NEVOIE DE AJUTOR?

LIVRAM COROANE FUNERARE GRATUIT ORIUNDE IN BUCURESTI

ACCEPTAM SI PLATA LA LIVRARE