Jerbe funerare. Cumpara jerbe funerare online

Modelele de jerbe funerare disponibile pe site sunt lucrate in atelierul nostru de aranjamente funerare, avand forme si dimensiuni standar sau de lux, in functie de comanda dvs. Pentru o comanda de model propriu de jerba funerara, contactati-ne si putem alcatui la comanda o jerba de flori personalizata dupa indicatiile dvs!

Jerbe funerare:


Toate modelele de jerbe de flori beneficiaza de transportul gratuit la domiciliul clientului in termen de 24 de ore. Oferim, de asemenea, livrare urgenta in maxim 5 ore de la plasarea comenzii, pe raza orasului Bucuresti:
Jerbe funerare din garoafeJerbe funerare din garoafe

108 lei 94 lei
Jerbe funerare din crizantemeJerbe funerare din crizanteme

99 lei
Jerbe funerare din gerberaJerbe funerare din gerbera

148 lei 129 lei
Jerbe funerare personalizate la comandaJerbe funerare la comanda personalizate

sunati-ne!


Avantajele comenzii online de jerbe funerare pe site-ul Coroane-flori.ro:

Comanda online jerbe funerare ieftine. Livrare urgenta in Bucuresti


Magazinul on-line Coroane-flori.ro ofera la comanda modele deosebite de jerbe funerare ieftine, sub preturile din florarii. Cumpara astazi cele mai frumoase jerbe de flori funerare prin magazinul nostru online dedicat exclusiv aranjamentelor funerare, cu o experienta de peste 5 ani de zile. Pentru ca vrem sa va fim aproape in momentele grele, magazinul on-line Coroane-flori.ro va garanteaza cea mai buna oferta de jerbe funerare pentru toate buzunarele si pentru toate gusturile.

AI NEVOIE DE AJUTOR?

LIVRAM COROANE FUNERARE GRATUIT ORIUNDE IN BUCURESTI

ACCEPTAM SI PLATA LA LIVRARE