Comanda online coroane flori funerare Bucuresti

cumpara coroane funerare online

Coroane-flori.ro este cea mai buna solutie pentru livrarea unei coroane funerare in Bucuresti, avand peste 5 ani experienta in domeniul aranjamentelor funerare si beneficiand de preturi de importator pentru florile naturale si de aportul florarilor profesionisti care realizeaza cele mai frumoase coroane funerare.

Comanda rapid, ieftin si folosind sistemul nostru comod si simplu de comanda coroane funerare on-line! Primesti orice comanda de coroane in Bucuresti, in maxim 24 de ore, indiferent de tipul de aranjamente funerare.

De ce sa comanzi coroane on-line:


Pornind de la experienta noastra in aranjamente funerare si terminand cu oferta de coroane ieftine, sub pretul pietei, Coroane-flori.ro este cea mai buna alegere pentru a comanda on-line coroane de flori in Bucuresti. Garantam cel mai bun pret pentru coroana sau jerba funerara comandata si livrare gratuita in Bucuresti!

Coroane lucrate in atelier de florarie specializat

Realizam jerbe de flori si coroane funerare deosebite, din cele mai frumoase flori naturale, lucrate de specialisti florari cu experienta in aranjamente funerare.

Faci economie bani, cumparand coroane mai ieftine decat pe piata!

Fiind un magazin online, practicam preturi de producator / importator, toate florile fiind comercializate in conditii de en-gros, la preturi mai mici decat in piete sau in florarii. Oferta noastra on-line este cea mai buna solutie pentru a cumpara o coroana de flori!

Comanda online NON-STOP pe Coroane-flori.ro!

Orice comanda on-line de coroane sau jerbe funerare este preluata si procesata in cel mai scurt timp, iar livrarea se face rapid oriunde in Bucuresti. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi coroana dorita si sa plasezi comanda. Dureaza maxim 2 minute, direct din fata calculatorului!

Livrarea coroanelor este gratuita!

Transportul coroanei funerare sau jerbei de flori la adresa clientului este inclusa in pretul coroanei sau jerbei comandate on-line. Nu se plateste nimic in plus la livrare!

Acceptam plata ramburs pentru coroane, direct la livrare

Coroane-flori.ro are o politica flexibila de plata, fara a solicita achitarea in avans a coroanei funerare. Pentru a veni in ajutorul clientilor, acceptam plata numerar, cu ocazia livrarii coroanei de flori.

Comanda coroane funerare online!


Avem modele diverse de coroane funerare, adaptate tuturor necesitatilor si posibilitatilor financiare. Poti comanda online coroane ieftine de garoafe si crizanteme, sau poti comanda coroane funerare deosebite, din trandafiri si alte flori de lux.
Coroane funerare din garoafe si trandafiriCoroane funerare din garoafe si trandafiri

199 lei
Coroane funerare din crini si crizantemeCoroane funerare din crini si crizanteme

215 lei 189 lei
Jerbe funerare din gerbera si trandafiriCoroane funerare din gerbera si trandafiri

289 lei
Coroane funerare din trandafiriCoroane funerare din trandafiri

349 lei 324 lei


Vezi si: Modele coroane de flori | Ce scrii pe coroana funerara | Livrare coroane in Bucuresti

AI NEVOIE DE AJUTOR?

LIVRAM COROANE FUNERARE GRATUIT ORIUNDE IN BUCURESTI

ACCEPTAM SI PLATA LA LIVRARE