Preturi coroane funerare. Cat costa o coroana de flori?

Lista de preturi coroane funerare cuprinde coroane ieftine cu pret pornind de la 99 lei dar si coroane funerare de lux cu preturi de peste 400 lei. Preturile pentru coroane de flori funerare se calculeaza pornind de la pretul per fir de floare inmultit cu numarul de fire folosite in realizarea aranjamentului funerar, la care se adauga costurile de ornare cu brad natural, feriga, gipsophyla, eucalipt, etc plus suportul de stuf si evident costurile cu manopera.

Coroane funerare ieftine


Coroanele funerare ieftine sunt coroane realizate din garoafe, crizanteme sau combinatii intre acestea si alte flori mai scumpe. Garoafele sunt disponibile in sezonul cald la preturi mici incepand de la 2 lei / firul de garoafa iar crizantemele sunt de asemenea ieftine in a doua jumatate a anului, pana spre sfarsitul toamnei, pretul fiind de 3-4 lei / firul de crizantema.

Preturi coroane funerare ieftine

Coroane funerare din garoafeCoroane funerare din garoafe

169 lei 149 lei
Coroane funerare din crizantemeCoroane funerare din crizanteme

164 lei
Coroane funerare artificialeCoroane funerare din flori artificiale

129 lei 99 lei
Coroane funerare personalizate la comandaCoroane funerare la comanda personalizate

sunati-ne!

Coroane-flori.ro realizeaza coroane funerare in doua variante de marime: marimea normala are maxim 100 cm inaltime si contine 30-40 flori fiind recomandata drept coroana funerara ieftina, in timp ce coroana funerara mare are peste 120 cm, o incarcare florala aproape dubla si costa cu aproape 50% mai mult.

De asemenea, coroanele de flori artificiale costa mai putin decat coroanele funerare din florarii, deoarece sunt realizate din flori de plastic. Acestea sunt recomandate pentru rezistenta in timp si pretul mic insa au dezavantajul de a nu fi realizate din flori naturale.

Coroane funerare de lux


Coroanele funerare de lux sunt coroane deosebite, lucrate cu flori scume sau rare, care ajuta la obtinerea unui aranjament funerar premium. Pretul florilor si ornamentelor pentru coroane pot urca pretul final al coroanei funerare cu pana la dublu fata de cat costa coroanele funerare normale. Pornind de la pretul firului de trandafiri, crini imperiali, anthurium putem calcula cat de mult costa o coroana funerara scumpa. Florile de lux precum trandafirii, crinii etc sunt disponibile la pret de import Olanda - mai ieftin decat in florarii.

Preturi coroane funerare de lux

Coroane funerare din gerbera si trandafiriCoroane funerare din gerbera si trandafiri

289 lei
Coroane funerare din trandafiriCoroane funerare din trandafiri

349 lei 324 lei
Coroane funerare de lux din trandafiriCoroane funerare
de lux din trandafiri

379 lei

La comanda putem executa coroane de flori personalizate dupa cerintele clientului, astfel incat sa ne putem incadra in limita de preturi coroane funerare dorita, folosind aranjamentele de flori dorite de client!

Pe langa avantajul de a realiza coroane funerare la pret mic, site-ul Coroane-flori.ro ofera si livrare gratuita in Bucuresti pentru orice coroana funerara, in termen de 24 de ore de la data efectuarii comenzii, sau chiar in 2-3 ore in regim de urgenta. coroane funerare

Vezi si: Modele coroane funerare | Modele jerbe funerare

AI NEVOIE DE AJUTOR?

LIVRAM COROANE FUNERARE GRATUIT ORIUNDE IN BUCURESTI

ACCEPTAM SI PLATA LA LIVRARE