Coroane flori funerare din crizanteme

coroane funerare din crizanteme

De peste 5 ani, Coroane-flori.ro realizeaza la comanda coroane funerare din crizanteme si aranjamente funerare deosebite la preturi minime. Ne propunem sa fim de ajutor in momentele grele, motiv pentru care asiguram transport rapid pentru orice model de coroane de flori din crizanteme la domiciliul dvs.

Despre coroana din crizanteme


Coroana funerara din crizanteme este alcatuita din 30-60 de fire de crizantema alba / galbena / ruginie, sau alte culori de crizanteme, fiind construita pe suport de brad natural, si se poate lucra in diverse marimi:

Marime normala (30-40 de crizanteme, 90-100 cm)
Marime de lux (circa 60 de crizanteme, peste 120 cm)

Preturi coroana funerara din crizanteme


Oferta de preturi pentru coroanele funerare din crizanteme variaza in functie de numarul de crizanteme si de marimea coroanei, dupa cum urmeaza:
Coroana crizanteme ieftina:
164 lei
Coroana crizanteme mare:
214 lei

Livrare coroane funerare din crizanteme in Bucuresti:


Livrarea este gratuita in termen de 24 de ore de luni pana vineri intre orele 09:00-21:00. Pentru livrari urgente, sau in afara programului de lucru percepem o taxa de urgenta.


Cumpara ACUM coroana de flori din crizanteme si o livram gratuit in Bucuresti!De ce sa comanzi coroane funerare din crizanteme de pe Coroane-flori.ro:
coroane funerare

Comanda acum coroane de calitate superioara, facute din crizanteme naturale de catre florari profesionsti. Oferim livrare gratis pentru coroanele funerare din crizanteme oriunde in Bucuresti. Garantam prin experienta de peste 5 ani in coroane funerare avand coroane funerare la cel mai mic pret, mai ieftin decat in orice florarie! Cumpara ACUM coroane de flori din crizanteme din magazinul Coroane-flori.ro!


Coroane funerare din garoafe | Coroane funerare din crini si crizanteme | Coroane funerare din gerbera | Coroane funerare din gerbera si crizanteme | Coroane funerare la comanda personalizate | Jerbe funerare din garoafe | Jerbe funerare din crizanteme | Jerbe funerare din gerbera | Jerbe funerare la comanda personalizate

AI NEVOIE DE AJUTOR?

LIVRAM COROANE FUNERARE GRATUIT ORIUNDE IN BUCURESTI

ACCEPTAM SI PLATA LA LIVRARE