Jerbe de flori funerare din gerbera

jerbe funerare din gerbera

De peste 5 ani, Coroane-flori.ro realizeaza la comanda jerbe funerare din gerbera si aranjamente funerare diverse de calitate superioara la preturi accesibile. Asiguram totodata si transport urgent la jerba de flori din gerbera la adresa clientilor din Bucuresti.

Despre jerbele din gerbera


Jerba funerara din gerbera este alcatuita din 20-40 de fire de gerbera rosie / galbena / portocalie, sau alte culori de gerbera, fiind decorata cu brad natural. Jerbele sunt realizate in doua marimi:

Marime normala (20-30 de gerbera, 70 cm)
Marime de lux (circa 40 de gerbera, 90 cm)

Preturi jerba funerara din gerbera


Oferta de preturi la jerbe de flori din gerbera tine cont de numarul de fire de gerbera folosite in aranjamentul funerar, precum si de marimea jerbei, astfel:
Jerba funerara ieftina din gerbera:
148 lei 129 lei
Jerba funerara mare din gerbera:
174 lei

Livrare jerbe funerare din gerbera in Bucuresti:


Livrarea este gratuita in termen de 24 de ore de luni pana vineri in intervalul orar 10:00 - 19:00. Pentru livrari urgente, sau in afara programului de lucru putem percepe taxa de 19 lei.

Comanda online jerba din gerberaCOMANDA ACUM

suna-ne la 0732 971 297 pentru orice intrebari sau comenzi urgente!


Cumpara ACUM jerba funerara din gerbera si noi o livram gratuit in Bucuresti!Avantaje la comanda de jerbe funerare din gerbera de pe Coroane-flori.ro:
coroane funerare

Comanda acum jerbe de gerbera, de calitate superioara, lucrate din fire selectate de gerbera si crengute de brad naturale, de catre florari profesionsti. Beneficiaza de livrarea oferita gratis pentru jerbele funerare din gerbera oriunde in Bucuresti. Garantam prin experienta de peste 5 ani in jerbe funerare ca lucram mai bine, mai repede si mai ieftin decat in piata! Cumpara ACUM jerbe din gerbera din magazinul Coroane-flori.ro si iti vom fi alaturi in momentele grele!


Coroane funerare din garoafe | Coroane funerare din crizanteme | Coroane funerare din gerbera | Coroane funerare din gerbera si crizanteme | Coroane funerare din gerbera si trandarifi | Jerbe funerare din garoafe | Jerbe funerare din crizanteme | Jerbe funerare la comanda personalizate

AI NEVOIE DE AJUTOR?

contact coroane funerare

LIVRAM COROANE FUNERARE GRATUIT ORIUNDE IN BUCURESTI

ACCEPTAM SI PLATA LA LIVRARE