Jerbe de flori funerare din garoafe

jerbe funerare din garoafe

Realizam si livraram jerbe funerare din garoafe si din alte flori funerare naturale la preturi accesibile. Totodata, dorim sa va asiguram de sprijinul nostru, oferind transport rapid pentru jerbe de flori din garoafe in regim gratuit in termen de 24 de ore de la data efectuarii comenzii on-line!

Despre jerba din garoafe


Jerba funerara din garoafe este construita pe un suport natural din brad, fiind alcatuita din 24-40 fire de garoafe rosii si albe, in doua marimi:

Marime normala (24-30 garoafe, 70 cm)
Marime de lux (peste 40 de fire de garoafe, 90 cm)

Pret jerba funerara din garoafe


Preturile jerbei de garoafe sunt calculate pornind de la numarul de garoafe din aranjamentul funerar si de marimea jerbei, dupa cum urmeaza:
Jerba din garoafe ieftina:
108 lei 94 lei
Jerba din garoafe mare:
129 lei

Livrare jerbe de flori funerare din garoafe in Bucuresti:


Transportul jerbei funerare in Bucuresti este gratuit pentru comenzile plasate luni-vineri (orele 09:00-21:00), livrarea fiind efectuata in termen de 24 de ore. Pentru livrare urgenta de jerbe sau coroane din garoafe se percepe o taxa de urgenta.


Cumpara jerba de flori funerare din garoafe. Livrare gratuita in Bucuresti!De ce sa comanzi ACUM jerbe funerare din garoafe de pe Coroane-flori.ro:
coroane funerare

Comanda on-line jerbe funerare de garoafe, din cele mai frumoase flori naturale, realizate de florari profesionsti. In pretul jerbei de flori este inclusa si livrarea gratuita la domiciliul clientului, in Bucuresti. Practicam cele mai mici preturi pentru jerbe, garantam ca vei plati mai putin decat in orice florarie! Cumpara astazi cele mai frumoase jerbe funerare din garoafe, de pe Coroane-flori.ro, magazin on-line specializat, cu peste 5 ani de experienta in realizarea si livrarea de coroane si jerbe funerare!


Coroane funerare din garoafe | Coroane funerare din garoafe si trandafiri | Coroane funerare din crizanteme | Jerbe funerare din crizanteme | Jerbe funerare din gerbera | Jerbe funerare la comanda personalizate

AI NEVOIE DE AJUTOR?

LIVRAM COROANE FUNERARE GRATUIT ORIUNDE IN BUCURESTI

ACCEPTAM SI PLATA LA LIVRARE