Coroane flori funerare la comanda personalizate

coroane funerare la comanda personalizate

Pornind de la experienta noastra de peste 5 ani in aranjamente funerare, putem realiza la comanda orice model de coroana funerara conform cu specificatiile clientului. Coroane-flori.ro va pune la dispozitie spre comanda on-line coroane realizate din flori naturale la cele mai mici preturi. Calculam pretul coroanei de flori pornind de la costul florilor alese de client si de la modelul si marimea coroanei. In plus, oferim livrare urgenta a coroanei personalizate la adresa specificata de dvs in Bucuresti!

Despre coroana de flori personalizata


Coroana funerara personalizata poate fi realizata din 30-40 pana la 100 de flori, conform specificatiilor clientului. Putem lucra dupa o fotografie sau direct dupa descriere, folosind atat combinatii de flori pe care le avem in mod normal pe stoc (garoafe, crizanteme, gerbera, crini, trandafiri) cat si flori deosebite, la comanda (anthurium, lalele, orhidee, iris, cale) precum si diverse tipuri de verdeata pentru decorare (brad, umbellatus, eucalipt, roebelini). Cromatica aranjamentului funerar poate fi realizata dupa indicatiile dvs insa doar in limita in care avem pe stoc sau la comanda flori din modelul si culoarea dorite.

Preturi coroane funerare la comanda personalizate


O coroana funerara personalizata costa de la 150-200 lei pentru florile din stoc si modele simple de realizat pana la 450-500 lei pentru aranjamente funerare deosebite sau cu flori rare. In alcatuirea pretului coroanei funerare trebuie tinut cont si de dimensiunea coroanei de flori, in general coroanele mari (120 cm) fiind cu pana la 50% mai scumpe decat cele standard (90-100 cm)
Coroana personalizata normala
intre 150 - 350 lei
Coroana personalizata de lux
intre 250 - 500 lei

Livrare coroane funerare la comanda personalizate in Bucuresti:


Coroane-flori.ro practica de peste 5 ani o politica de livrare gratuita in Bucuresti pentru toate modelele de coroane funerare personalizate, in termen de 24 de ore de la data confirmarii comenzii, oricand in timpul saptamanii de lucru (luni - vineri, 10:00 - 19:00). Pentru comenzi urgente care implica livrarea in afara programului de lucru se poate percepe o taxa suplimentara.
Comanda online o coroana funerara personalizata si ai o multime de avantaje:
coroane funerare
Coroane funerara din garoafe | Coroane funerare din crini si crizanteme | Coroane funerare din gerbera si trandafiri | Jerbe funerare din crizanteme | Jerbe funerare din gerbera | Jerbe funerare la comanda personalizate

AI NEVOIE DE AJUTOR?

LIVRAM COROANE FUNERARE GRATUIT ORIUNDE IN BUCURESTI

ACCEPTAM SI PLATA LA LIVRARE