Coroane de flori din garoafe. Comanda coroane garoafe

coroane funerare din garoafe

Coroane-flori.ro realizeaza si livreaza de peste 5 ani coroane funerare din garoafe si aranjamente funerare deosebite la preturi minime. Dorim sa va fim de ajutor in momentele grele si de aceea asiguram transportul rapid al coroanei funerare de garoafe la domiciliul dvs.

Despre coroana din garoafe


Coroana de flori din garoafe este realizata din 40-70 fire de garoafe, albe si rosii, ornata cu brad natural, si se poate executa in diverse marimi:

Marime normala (40-50 de garoafe, 90-100 cm)
Marime de lux (60-70 de garoafe, peste 120 cm)

Pret coroana funerara din garoafe


Preturile coroanei funerare din garoafe variaza in functie de numarul de garoafe si de marimea coroanei, dupa cum urmeaza:
Coroana garoafe ieftina:
169 lei 149 lei
Coroana garoafe mare:
189 lei

Livrare coroane funerare din garoafe in Bucuresti:


Livrarea este gratuita in termen de 24 de ore de luni pana vineri intre orele 09:00-21:00. Pentru livrari urgente, sau in afara programului de lucru se percepe o taxa de urgenta.


Cumpara ACUM coroana de garoafe si noi o aducem gratuit in Bucuresti!De ce sa comanzi coroane funerare din garoafe de pe Coroane-flori.ro:
coroane funerare

Comanda acum coroane facute din garoafe, de calitate superioara, realizate din flori naturale de catre florari profesionsti. Oferim livrare pentru coroanele funerare din garoafe oriunde in Bucuresti, gratuit. Magazinul nostru garanteaza pentru coroane cel mai mic pret, mai ieftin decat in orice florarie! Cumpara astazi cele mai frumoase coroane funerare din garoafe din magazinul nostru online dedicat exclusiv aranjamentelor funerare, cu peste 5 ani experienta. In momentele grele, magazinul on-line Coroane-flori.ro iti este aproape! Apeleaza cu incredere la noi!


Coroane funerare din crizanteme | Coroane funerare din gerbera | Coroane funerara din garoafe si trandafiri | Coroane funerare artificiale | Coroane funerare la comanda personalizate | Jerbe funerare din garoafe | Jerbe funerare din crizanteme | Jerbe funerare la comanda personalizate

AI NEVOIE DE AJUTOR?

LIVRAM COROANE FUNERARE GRATUIT ORIUNDE IN BUCURESTI

ACCEPTAM SI PLATA LA LIVRARE