Coroane de flori artificiale din flori artificiale

coroane funerare artificiale din flori artificiale

Coroane-flori.ro va pune la dispozitie spre comanda on-line atat aranjamente florale naturale cat si coroane funerare din flori artificiale la cele mai scazute preturi. Dorim sa va fim alaturi si va oferim livrare urgenta pentru coroane funerare artificiale din flori artificiale direct la adresa dvs in Bucuresti!

Despre coroana de flori artificiale


Coroana de flori artificiale este realizata dintr-un aranjament de 20-30 de flori din plastic, albe si rosii, ce imita florile naturale, asezate pe suport de brad artificial, si oferind aspect general foarte asemanator cu coroanele de flori naturale, plus avantajul rezistentei foarte bune in timp.

Pret coroana artificiala din flori artificiale


Pretul coroanei funerare artificiale este unul foarte mic comparativ cu o coroana realizata din flori naturale cu aceeasi dimensiune:
Coroana artificiala din flori artificiale 129 lei 99 lei

Livrare coroane funerare artificiale in Bucuresti:


Coroane-flori.ro ofera transport gratuit in Bucuresti pentru coroane si jerbe de flori in termen de 24 de ore, in zilele de luni - vineri intre orele 10:00 si 19:00. Pentru livrari urgente sau in afara programului de lucru percepem o taxa suplimentara.

Comanda on-line coroana funerara din flori artificialeCOMANDA ACUM

suna-ne la 0732 971 297 pentru orice intrebari sau comenzi urgente!


Coroane-flori.ro comercializeaza de peste 5 ani coroane funerare artificiale din flori artificiale la cele mai mici preturi de pe piata. De asemenea, la comenzile online de coroane funerare artificiale oferim livrarea in mod gratuit la domiciliul clientului, in Bucuresti.


Coroane funerara din garoafe si trandafiri | Coroane funerare din crizanteme | Coroane funerare la comanda personalizate | Jerbe funerare din garoafe | Jerbe funerare din gerbera | Jerbe funerare la comanda personalizate

AI NEVOIE DE AJUTOR?

contact coroane funerare

LIVRAM COROANE FUNERARE GRATUIT ORIUNDE IN BUCURESTI

ACCEPTAM SI PLATA LA LIVRARE