Coroane flori funerare din crini si crizanteme

coroane funerare din crini si crizanteme

Magazinul on-line Coroane-flori.ro are o experienta de peste 5 ani in realizarea de coroane funerare din crini si crizanteme si aranjamente funerare deosebite la preturi minime. Ne dorim sa va putem fi alaturi in momentele grele, de aceea asiguram livrare urgenta pentru orice coroana de flori din crini si crizanteme la adresa dvs.

Despre coroana din crini si crizanteme


Coroana de flori din crizanteme si crini este compusa dintr-un total de 50-70 de flori, intr-o compozitie de crini si crizanteme albe sau ruginii, fiind decorata cu brad natural, si se poate realiza in functie de numarul de flori (crini / crianteme) in doua marimi:

Marime normala (30-40 de crizanteme, 6-8 crini, 90-100 cm)
Marime de lux (40-50 de crizanteme, 10 crini + gerbera sau alte flori decor, peste 120 cm)

Preturi coroane funerare din crini si crizanteme


Pretul unei coroane funerare din crini si crizanteme este calculat in functie de numarul de crini si crizanteme precum si de marimea coroanei de flori, astfel:
Coroana crini si crizanteme ieftina:
217 lei 189 lei
Coroana crini si crizanteme mare:
249 lei

Livrare coroane de flori din crini si crizanteme in Bucuresti:


Oferim livrare gratis in termen de 24 de ore in zilele lucratoare (luni - vineri, 09:00-21:00), iar pentru livrarile urgente (in cateva ore) sau in afara programului de lucru percepem o taxa suplimentara de livrare urgenta in valoare de 19 lei pentru Bucuresti.

Comanda online coroana din crini si crizantemeCOMANDA ACUM

suna-ne la 0732 971 297 pentru orice intrebari sau comenzi urgente!


Cumpara coroane funerare din crini si crizanteme. Livrare gratis in Bucuresti!Avantaje comanda online coroana funerara din crini si crizanteme pe Coroane-flori.ro:
coroane funerare

Punem la dispozitie clientilor nostri de peste 5 ani coroane funerare de calitate superioara, compuse din crini si crizanteme naturale - aranjamente funerare realizate de florari profesionsti. Transportul este gratuit la adresa clientului pentru toate tipurile de coroane funerare din crini si crizanteme oriunde in Bucuresti. Avem experienta in realizare de coroane funerare si garantam cel mai mic pret pentru coroane de flori in Bucuresti, mai ieftin decat in florarii! Cumpara ACUM online de pe Coroane-flori.ro cele mai frumoase coroane de flori din crini si crizanteme!


Coroane funerare din gerbera | Coroane funerare din crizanteme | Coroane funerare din crizanteme si crini imperiali | Coroane funerare din gerbera si crizanteme | Coroane funerare la comanda personalizate | Jerbe funerare din garoafe | Jerbe funerare din crizanteme | Jerbe funerare din gerbera

AI NEVOIE DE AJUTOR?

contact coroane funerare

LIVRAM COROANE FUNERARE GRATUIT ORIUNDE IN BUCURESTI

ACCEPTAM SI PLATA LA LIVRARE