Coroane de flori funerare din trandafiri

coroane funerare din trandafiri

Cu peste 5 ani experienta in servicii de realizare si livrare de coroane funerare de trandafiri si aranjamente funerare in Bucuresti, magazinul online Coroane-flori.ro isi propune sa iti fie de ajutor in momentele grele, asigurand livrare urgenta pentru toate modele de coroane funerare si preturi minime pentru coroanele de trandafiri.

Despre coroana funerara din trandafiri


Coroanele din trandafiri sunt alcatuite din 30-50 de trandafiri albi / rosii sau in alte culori de trandafiri, pe un suport din brad natural, putand avea doua marimi:

Marime normala (30-40 de trandafiri, 90-100 cm)
Marime de lux (circa 50 de trandafiri, peste 120 cm)

Preturi coroane funerare din trandafiri


Pretul unei coroane funerare din trandafiri este calculat in functie de numarul de trandafiri si de marimea coroanei, dupa cum urmeaza:
Coroana trandafiri ieftina:
349 lei 324 lei
Coroana trandafiri mare:
419 lei

Livrare coroane de trandafiri in Bucuresti:


Transportul coroanei la adresa de domiciliu a clientului este oferit gratuit pentru livrarile efectuate in termen de 24 de ore, in timpul programului de lucru (luni - vineri, 09:00-21:00). Livrarile urgente de coroane funerare, sau cele din afara programului pot fi taxate in plus.

Comanda online coroana funerara din trandafiriCOMANDA ACUM

suna-ne la 0732 971 297 pentru orice intrebari sau comenzi urgente!


Cumpara coroana de trandafiri si beneficiezi de transport gratuit in Bucuresti!Cateva avantaje ale comenzii online de coroane de flori din trandafiri pe Coroane-flori.ro:
coroane funerare

Comanda acum coroane funerare deosebite, lucrate din flori naturale de mana unui florar profesionst. Livrarea este gratuita pentru coroanele funerare din trandafiri si orice aranjamente funerare pe toata raza orasului Bucuresti. Experienta de peste 5 ani in coroane funerare reprezinta garantia ca pe Coroane-flori.ro gasiti coroane funerare din trandafiri mai ieftin decat in florarii si sub pretul pietei!


Coroane funerara din garoafe si trandafiri | Coroane funerare din gerbera si trandafiri | Coroane funerare de lux din trandafiri | Coroane funerare artificiale | Coroane funerare la comanda personalizate | Jerbe funerare din trandafiri | Jerbe funerare la comanda personalizate

AI NEVOIE DE AJUTOR?

contact coroane funerare

LIVRAM COROANE FUNERARE GRATUIT ORIUNDE IN BUCURESTI

ACCEPTAM SI PLATA LA LIVRARE