Jerbe flori funerare din crizanteme

jerbe funerare din crizanteme

Coroane-flori.ro are o experienta de peste 5 ani in domeniul aranjamentelor funerare, realizand si livrand jerbe funerare din crizanteme la preturi minime. Pentru a veni in ajutor clientilor nostri in momentele mai putin usoare, asiguram livrare urgenta pentru jerbe funerare din crizanteme la orice adresa din Bucuresti.

Despre jerba din crizanteme


Jerba de flori facuta din crizanteme are 20-40 de fire de crizantema, alba sau galbena, lucrata pe suport de brad natural, si se poate executa in doua marimi:

Marime normala (peste 20 de crizanteme, 70 cm)
Marime de lux (30-40 de crizanteme, 90 cm)

Pret jerba funerara din crizanteme


Preturile jerbei funerare din crizanteme variaza in functie de numarul de crizanteme si de marimea jerbei, dupa cum urmeaza:
Jerba din crizanteme ieftina:
99 lei
Jerba din crizanteme mare:
139 lei

Livrare jerbe funerare din crizanteme in Bucuresti:


Livrarea este gratuita in termen de 24 de ore (luni-vineri, orele 09:00-21:00).
Pentru livrari urgente, sau in afara programului de lucru se poate percepe o taxa aditionala.


Cumpara ACUM jerba de crizanteme si noi o livram urgent oriunde in Bucuresti!De ce apelezi la Coroane-flori.ro pentru a comanda online jerbe de flori din crizanteme:
coroane funerare

Comanda on-line jerbe facute din crizanteme de calitate superioara, direct din fata calculatorului. Experienta de peste 5 ani de care beneficiam reprezinta o garantie realizate ca aranjamentele deosebite realizate din flori naturale de catre florarii nostri profesionsti vor fi la inaltimea pretentiilor celui mai exigent client... iar in plus, pentru a fi in ajutorul dvs in momentele grele, oferim gratuit livrarea pentru jerbele funerare din crizanteme oriunde in Bucuresti. Politica de preturi pentru jerbe si coroane funerare, alaturi de sistemul de comanda on-line ne plaseaza sub oferta oricarei florarii! Cumparati astazi jerbe funerare din crizanteme din magazinul Coroane-flori.ro! Apelati cu incredere la noi!


Coroane funerara din garoafe | Coroane funerare din crizanteme | Coroane funerare din gerbera | Coroane funerare artificiale | Jerbe funerare din garoafe | Jerbe funerare din gerbera | Jerbe funerare la comanda personalizate

AI NEVOIE DE AJUTOR?

LIVRAM COROANE FUNERARE GRATUIT ORIUNDE IN BUCURESTI

ACCEPTAM SI PLATA LA LIVRARE