Jerbe flori funerare la comanda personalizate

jerbe funerare la comanda personalizate

Coroane-flori.ro este un atelier de florarie bazat pe aranjamente funerare cu peste 5 ani experienta in realizarea de jerbe funerare, atat modele obisnuite din flori funerare, cat si modele de jerbe funerare personalizate, din flori naturale diverse, in functie de comanda clientului. Va oferim pentru comanda on-line jerbe realizate din orice tip de flori naturale, la preturi de importator, iar pentru a stabili cat costa o jerba de flori se calculeaza pretul fiecarui fir din florile pe care le alegeti sa compuna jerba funerara, luand in calcul numarul de fire si marimea jerbei de flori. Pe langa experienta florarilor nostri si garantia ca beneficiati de cel mai bun pret pentru jerbe funerare, Coroane-flori.ro asigura si livrarea gratuita pentru jerbele funerare personalizate la adresa specificata de dvs in Bucuresti, in termen de 24 de ore de la data plasarii comenzii online!

Despre jerbe de flori personalizate la comanda


Jerba funerara personalizata este compusa din 20-30 pana la 60 de flori, in functie de marimea florilor si de dorinta clientului, si este lucrata pe suport de brad natural. Florarii nostri profesionisti pot realiza orice model de jerba funerara pornind de la o fotografie sau direct dupa descriere, folosind atat combinatii florale si cromatice din florile ce se afla in mod uzual pe stoc (garoafe, crizanteme, gerbera, crini, trandafiri) cat si din flori mai rare, la comanda (anthurium, orhidee, iris, cale, si altele).

Pret jerba de flori personalizata


O jerba de flori funerare realizata la comanda in functie de specificatiile clientului poate costa de la 100-150 lei (flori disponibile in stoc, jerbe cu aranjamente clasice) pana la 200-250 lei (compozitii pretentioase sau cu flori rare). Pentru ca calcula pretului jerbei de flori trebuie avuta in vedere si dimensiunea jerbei funerare, in general jerbele mari (90-100 cm) fiind cu pana la 50% mai scumpe decat cele standard (60-70 cm)
Jerba personalizata normala
intre 100 - 150 lei
Jerba personalizata de lux
intre 200 - 250 lei

Livrare jerbe funerare la comanda / modele proprii in Bucuresti:


Magazinul on-line de jerbe si coroane funerare Coroane-flori.ro ofera livrare gratuita in Bucuresti la toate tipurile de jerbe funerare personalizate dupa specificatiile clientului, de luni pana vineri intre orele 10:00 si 19:00. Pentru comenzi urgente sau in afara programului de lucru putem percepe o taxa de urgenta.


De ce sa comanzi on-line jerbe funerare personalizate de pe Coroane-flori.ro:
coroane funerare
Jerbe funerare din garoafe | Jerbe funerare din crizanteme | Jerbe funerare din gerbera | Coroane funerare din gerbera | Coroane funerare artificiale | Coroane funerare la comanda personalizate

AI NEVOIE DE AJUTOR?

LIVRAM COROANE FUNERARE GRATUIT ORIUNDE IN BUCURESTI

ACCEPTAM SI PLATA LA LIVRARE