Coroane flori funerare din gerbera

coroane funerare din gerbera

Coroane-flori.ro este un atelier de aranjamente funerare specializat in realizarea si livrarea de coroane funerare din gerbera si din alte flori funerare deosebite la preturi foarte mici. Va asiguram de sprijinul nostru in momentele grele, oferind transportul rapid al coroanei funerare din gerbera in mod gratuit la adresa dvs de domiciliu.

Despre coroana din gerbera


Coroana funerara din gerbera este realizata pe un suport de brad natural fiind compusa din 40-70 fire de gerbera rosii, galbene si portocalii, avand doua marimi:

Marime normala (40-50 gerbera, 90-100 cm)
Marime de lux (peste 60 de fire de gerbera, 120 cm)

Pret coroana funerara din gerbera


Preturile coroanei de flori din gerbera variaza in functie de numarul de gerbera si de marimea coroanei, dupa cum urmeaza:
Coroana gerbera ieftina:
239 lei
Coroana gerbera mare:
289 lei

Livrare coroane de flori funerare din gerbera in Bucuresti:


Transportul coroanei funerare in Bucuresti este gratis de luni pana vineri intre 09:00-21:00, in termen de 24 de ore. Daca se doreste livrarea urgenta a coroanei de flori din gerbera, sau livrarea in afara programului de lucru se va percepe o taxa de urgenta.

Comanda online coroana din gerberaCOMANDA ACUM

suna-ne la 0732 971 297 pentru orice intrebari sau comenzi urgente!


Cumpara coroana de flori funerare din gerbera. Livrare gratuita in Bucuresti!De ce sa comanzi ACUM coroana funerara din gerbera de pe Coroane-flori.ro:
coroane funerare

Comanda acum coroane funerare realizate din gerbera, de calitate superioara, aranjamente funerare compuse din flori naturale de catre florari profesionsti. Oferta noastra include livrarea gratuita pentru coroane funerare din gerbera oriunde in Bucuresti. Magazinul nostru garanteaza cel mai mic pret pentru coroane, platiti mai putin decat in orice florarie! Cumpara astazi cele mai frumoase coroane funerare din gerbera - comanda online, si cei peste 5 ani de experienta pe care ii are Coroane-flori.ro reprezinta garantia ca iti venim in ajutor in momentele grele!


Coroane funerare din crizanteme | Coroane funerare din crini si crizanteme | Coroane funerare din gerbera si crizanteme | Coroane funerare din gerbera si trandafiri | Coroane funerare la comanda personalizate | Jerbe funerare din garoafe | Jerbe funerare din gerbera | Jerbe funerare la comanda personalizate

AI NEVOIE DE AJUTOR?

contact coroane funerare

LIVRAM COROANE FUNERARE GRATUIT ORIUNDE IN BUCURESTI

ACCEPTAM SI PLATA LA LIVRARE