Coroane de flori de lux din trandafiri

coroane funerare de lux din trandafiri

Coroane-flori.ro este cel mai mare atelier de florarie funerara on-line, fiind specializat de peste 5 ani in aranjamente funerare. Realizam coroane funerare de lux din trandafiri si compozitii speciale din diverse flori naturale deosebite la cele mai mici preturi. Dorim sa va fim alaturi in momentele mai putin frumoase prin asigurarea de livrari urgente pentru coroane de lux din trandafiri oriunde in Bucuresti, in timp cat mai scurt.

Despre coroana de lux din trandafiri


Coroana de flori de lux din trandafiri este realizata dintr-un aranjament de 50-70 de trandafiri albi si rosii, pe suport natural de brad, fiind ornata cu feriga olandeza si floricele albe de gypsophila pentru un aspect general premium, avand doua marimi:

Marime normala (circa 50 de trandafiri, 90-100 cm)
Marime premium (60-70 de trandafiri, peste 120 cm)

Pret coroana funerara de lux din trandafiri


Pretul coroanei funerare de lux compuse din trandafiri depinde de numarul de flori precum si de marimea coroanei funerare, dupa cum urmeaza:
Coroana de lux din trandafiri
dimensiune normala
:
379 lei
Coroana de lux din trandafiri
dimensiune premium
:
499 lei

Livrare coroane funerare de lux din trandafiri in Bucuresti:


Coroane-flori.ro va pune la dispozitie transportul gratuit in Bucuresti pentru orice coroana sau jerba funerara in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii online, de luni pana vineri (09:00-21:00). Pentru livrari in regim de urgenta (in cateva ore) sau in afara programului de lucru se poate percepe o taxa suplimentara.


Cumpara on-line coroane de lux din trandafiri, cu livrare gratuita BucurestiAvantajele comenzii online de coroane funerare de lux din trandafiri:
coroane funerare

Apelati cu incredere la Coroane-flori.ro pentru a comanda coroane de flori naturale de calitate superioara, coroane funerare de lux din trandafiri si aranjamente mortuare la preturi corecte, sub cele practicate de florarii. Un alt aspect important al comenzii online pentru coroanele funerare de lux din trandafiri il constituie livrarea efectuata urgent si in mod gratuit la domiciliul clientului, indiferent de valoarea comenzii sau de tipul de coroana de flori din trandafiri comandata. Experienta noastra de peste 5 ani reprezinta garantia ca magazinul Coroane-flori.ro va realiza si livra pentru dvs. cea mai frumoasa coroana de flori de lux din trandafiri la cel mai mic pret din Bucuresti!


Coroane funerara din garoafe si trandafiri | Coroane funerare din gerbera si trandafiri | Coroane funerare din trandafiri | Coroane funerare din crizanteme si crini imperiali | Coroane funerare la comanda personalizate | Jerbe funerare din gerbera | Jerbe funerare la comanda personalizate

AI NEVOIE DE AJUTOR?

LIVRAM COROANE FUNERARE GRATUIT ORIUNDE IN BUCURESTI

ACCEPTAM SI PLATA LA LIVRARE